Rolex Datejust Turn-O-Graph Two-Tone Thunderbird

Den lengste lydproduksjonen av noen Rolex-modell betyr at det er mange andre Datejust-klokkerkopi klokker tilgjengelig på bruktmarkedet. Mens det grunnleggende DNA-et har holdt seg tro mot originalen, den første vannbestandige selvopptrekkende http://www.replikizegarkowedox.com/ klokken med datofunksjon, gir det store antallet forskjellige tolkninger av denne originale planen oss mange alternativer til svært rimelige priser for verdens ledende urmaker. .
Uansett om budsjettet ditt er stratosfærisk eller mer jordet, er det en Datejust-klokke som deler navnet ditt. Nedenfor har vi satt sammen en prisliste for å gi deg en idé om hva du med rimelighet kan forvente å få for pengene.
Som alltid gjør vi det til en vane å advare mot folk som har infiltrert vintageklokkemarkedet. Selv om det er mange andre gode gutter der ute, er det fortsatt mange slemme gutter som lurer rundt, glade for å spare deg for mye penger på dårlige replikaklokker, eller enda verre, komplette forfalskninger. Gjør alltid selgerundersøkelser og vær forberedt på å gå bort når ting begynner å lukte feil.
Introdusert på 1950-tallet og til slutt erstattet mer enn 20 år senere, er kopi Rolex 1601 en av de største Datejust-modellene i historien, og den passer godt til budsjettet. Den kakeformede urskiven, der den ytterste kanten av ansiktet faller litt tilbake, er en av de eneste funksjonene som umiddelbart identifiserer den som et vintagestykke.
I alle andre henseender, Ref. 1601 ligner i det minste utad på moderne modeller. På innsiden inneholder de tidligste eksemplene Cal. 1565 urverk, fra 1500-linjen, som har vært en favoritt blant klokkeentusiaster siden starten. i 1965 ble den fulgt av Cal. 1575, som brakte bekvemmeligheten av hacking-funksjoner. Selv om ingen av bevegelsene inkluderer en Quickset-datofunksjon, er de COSC-sertifisert og har bestått tidens tann - mange eksperter anser dem for å være blant de mest pålitelige og nøyaktige bevegelsene som noen gang er laget.
Du vil ikke ha noen problemer med å finne en Ref. i utmerket stand til en lav pris. Det største problemet du sannsynligvis vil støte på er å velge blant de mange urskivene og metallalternativene. Til dette prispunktet er rustfrie stålmodeller de mest utbredte, og de er den perfekte falske hverdagsklokke med den iboende robustheten til å være et skattet arvestykke. Du vil også finne mange Rolesor-eksemplarer i stål og gull, noen selv med tillegg av luksustimemarkører med diamantaksent – vakre stykker med litt ekstra tilstedeværelse som gir gode investeringskjøp.